spring naar de inhoud spring naar de navigatie

projecten 2010

Cascade Kerstcircus; 27 december

 

Eind december ging Wishingwellwest, samen met kinderen en volwassenen uit de buurt, naar een voorstelling van  'Cascade'. Het Kerstcircus in de Stadsschouwburg in Utrecht.

Het Kerstcircus was een spectaculaire show met veel acrobatiek, humor en een heuse act met 4 motorfietsen in een stalen bal op het podium!

Met dank aan Wijkbureau West, dat het bezoek aan de Stadsschouwburg mede mogelijk maakte.

Robot maken

 

8 Jongens uit het complex wilde graag technieklessen, het liefst wilde ze leren een robot te maken. Ter introductie hiervoor gingen we met ze naar de Techniche Universiteit in Delft. Daar werden LED's gemaakt door de jongens en het Science Centre (museum) bezocht.

Het 'robot maken' gebeurt in 6 lessen onder leiding van Margarethe Broers. Deze lessen worden mogelijk gemaakt i.s.m. Portes, vanuit een programma van Portes: '4 me 2 you'. Kinderen mogen zelf aangeven wat ze willen leren, maar doen ook een tegenprestatie.

Kinderfeestje

 

Twee meiden uit Complex 507 vonden dat er toch echt weer eens iets moest gebeuren voor de kinderen in de buurt. Tamara en Cheyenne organiseerde zelf een kinderfeestje en nodigde iedereen uit. Hun ouders kwamen helpen. Heel goed gedaan!!!