spring naar de inhoud spring naar de navigatie

projecten 2010

Kerstvuur & Hapjes, Choco, Glühwein en Muziek!

 

Op de dag voor Kerstavond, donderdag 23 december 2010, stookten we een Kerstvuurtje voor de deur bij Wishingwellwest. Voor buurtbewoners, winkeliers, vrienden en collega's. Om met elkaar in het vuur te staren......

Er waren hapjes, warme chocolademelk  glühwein en muziek. Het werd een gezellige drukke avond en iedereen kwam langs om een hapje te eten, warm bij het vuur te zitten, de heerlijke glühwein te proeven of gewoon nog even 'te buurten' zo vlak voor de Kerst.

Hallofeest, straatcultuur

 

Op 26 september 2010, kon iedereen de hele dag genieten van “straatcultuur” uit complex 507.
Muzikanten, dansers, acrobaten en theatermakers uit de buurt, wijden kunstwerken in. In bijna elke straat was iets bijzonders te beleven.
Er was een gezamenlijk eten, kampvuur en een dansfeest onder het poortje in de Semarangstraat.
 

Droometentje

 

Kunstenares Karen Opstelten maakte, voor het project C507design, 17 schilderijen van dromen van bewoners. Deze schilderijen hangen in geprinte versie boven de deuren van de bewoners. De originelen mogen een tijdje bij wishingwellWest hangen. Tijdens de opening van deze droomexpositie, aten we gezamenlijk met een groot aantal bewoners, die mee deden aan het project.

Ping BBQ Pong

 

In complex 501 wilden nieuwe bewoners een feestje organiseren, om hun buren te leren kennen. In het kader van C507 design was er inmiddels ook een kunstwerk ontstaan voor de bewoners van dit complex. Samen organiseerde we een sfeervol feestje met muziek van 'Mariange en Swinc' en de opening van 'Het Muurrelief'.