spring naar de inhoud spring naar de navigatie

Vacatures 2022

VACATURE JONGERENWERKER EN COÖRDINATOR LOMBOK KIDSCLUB (12u p/w)

 
JONGERENWERKER EN COÖRDINATOR LOMBOK KIDSCLUB (12u p/w)
 
WIE ZOEKEN WIJ ?
Een sociale, creatieve en ervaren professional met een groot hart voor kinderen en jongeren uit diverse culturen met belangstelling voor hun leefwereld. Heb jij ervaring als b.v groepsleider, creatieve docent of sociaal werker? Vindt je kansengelijkheid en communitywerk van belang en heb je ervaring in het werken met vrijwilligers? Dan is dit iets voor jou !
 
WANNEER STARTEN ?
Vanaf begin of halverwege juni, is er een inwerkperiode door de huidige coördinator!
Je kan in de zomer starten vanaf 9 juli ( via een zomer programma) of na de zomer vanaf 21 augustus.
 
Het gaat om een project waarbij wij op zoek zijn naar een ZZP’er, het werk vraagt ongeveer 12 uur per week. De verdiensten zijn €25 per uur/ 1200 per maand voor minstens een jaar.
 
WAT IS LOMBOK KIDSCLUB ?
Deze club van tweetalige kinderen en jongeren uit de wijk Lombok, onderneemt samen met vrijwilligers activiteiten die helpen bij het ontdekken van hun creatieve, sportieve en sociale talenten.
Elke woensdagmiddag komen 25 tot 40 kinderen en jongeren samen in onze buurthuizen aan de Kanaalstraat en een sportzaal.
 
OVER DE FUNCTIE EN WERKTIJDEN
Als projectcoördinator ben je verantwoordelijk voor de invulling en uitvoering van de activiteiten die op woensdagmiddag plaatsvinden. Je hebt zowel een coördinerende rol (waarbij je vrijwilligers werft en aanstuurt) als een uitvoerende functie (waarbij je zorgt voor het reilen en zeilen van de woensdagmiddagen).
 
Kidsclub is elke woensdagmiddag van 15.00 tot 18.00, waarbij je altijd aanwezig bent. De overige tijd ben je bezig met de voorbereidingen, contacten onderhouden (met kinderen, ouders en vrijwilligers), en het zorgen voor leuke en leerzame activiteiten en het afstemmen met samenwerkingspartners en andere coördinatoren van Wishingwelllwest.
 
WIE ZOEKEN WIJ ?
- een enthousiaste sociale persoonlijkheid, die kan organiseren in een dynamische omgeving.
- relevante praktijk ervaring heeft bij BSO’s en/of vooropleiding (voorbeelden zijn de 2de graaddocent kunstacademie, Social Work, CMV etc)
- een teamplayer, die ervaring heeft met een coördinerende functie en het werken met vrijwilligers
- enthousiasme en ideeën om nieuwe activiteiten te bedenken en uit te voeren
- ervaring met en enthousiasme voor deze doelgroep
 
WAT KUNNEN WIJ BIEDEN ?
– werken met super leuke kids, jongeren, vrijwilligers, collega’s van Taal en Talent en wijkpartners. – leren van onze community gerichte methodiek en hier een eigen bijdrage aanleveren
 
– in juni wordt je ingewerkt door de huidige coördinator Bram
 
OVER STICHTING WISHINGWELLWEST
We zijn vanaf 2008 een grassroot organisatie in Lombok en werken aan een creatieve en solidaire leefomgeving. Vanuit en voor de sociale woningbouw buurten van Lombok werken we aan meerdere projecten voor oud en jong. Wekelijks begeleiden we 150 kinderen en jongeren samen met veel enthousiaste vrijwilligers.
 
BEN JE ENTHOUSIAST GEWORDEN OF HEB JE EEN VRAAG ?
Stuur een mail voor 23 mei met een motivatie en je CV dan hopen we je binnenkort uit te nodigen bij ons op de Kanaalstraat!
Heb je vragen? Bel dan naar Ischa 06 286 289 57 (laat evt voice-bericht achter).