spring naar de inhoud spring naar de navigatie

informatie

Kids design, Taal en Talent en Puberclubs

Voor kinderen en jongeren bieden wij diverse programma´s. Deze programma´s zijn ontstaan, omdat de kinderen en jongeren er zelf naar vroegen. Ze sluiten dan ook nauw aan op hun behoeften. Iedere keer houden we in de gaten of ze nog steeds voldoen aan hun behoeften en sturen waar nodig bij.  

Inmiddels komen er wekelijks rond de 150 kinderen en jongeren naar de programma’s van Wishing Well West. Dit is mogelijk doordat 50 vrijwilligers en stagiaires zich met veel liefde inzetten voor deze programma’s.

Wat is er wekelijks te doen?

 

Taal en Talent

Drie middagen per week komen kinderen en jongeren tussen de 5 en 18 jaar naar Wishing Well West om hun talenten te ontwikkelen en te werken aan hun taalvaardigheid. Zij worden een uur per week 1-op-1 begeleid door een vrijwilliger die samen met het kind, jongere, ouder en school onderzoekt waarin hij of zij zich wil ontwikkelen en op welke wijze het kind het leuk en fijn vindt om te leren. De vrijwilligers en stagiaires bij Taal en Talent komen uit de wijk, stad en daarbuiten.

 

Taal en Talent vindt plaats op maandag, donderdag en vrijdag tussen 15.30 en 18.30 uur.

Wil je Taal en Talent begeleiding krijgen? Er is een wachtlijst, maar het is altijd  goed om contact met ons opnemen over de mogelijkheden.Bel met sociaal makelaar Else 06-17481268, mail .(JavaScript must be enabled to view this email address) of loop binnen bij Kanaalstraat 194 of 159.

 

Vrijwilliger worden of stage lopen bij Taal en Talent  op maandag, donderdag of vrijdagmiddag? We zijn altijd op zoek naar vrijwilligers en stagiaires. Dat kan al vanaf één uur per week. Interesse? Laat het ons weten via .(JavaScript must be enabled to view this email address) of bel met sociaal makelaar Else 06-17481268.

 

Voor meer informatie kun je een kijkje nemen op onze facebookpagina 

   

Lombok kids c507 Design

Op woensdagmiddag is er een inloopatelier voor kinderen en jongeren van 6 t/m 12 jaar. Kinderen worden persoonlijk en in groepjes begeleid om hun creatieve-, sportieve- en kooktalenten te ontwikkelen. De kinderen kiezen op de middag zelf wat ze willen doen. Samen spelen en op ontdekking gaan, materialen leren kennen, vaardigheden ontwikkelen, bewegen, conditie opbouwen, het kan allemaal!

Alles gebeurt onder leiding van kunstenaars, koks, sportdocenten, stagiaires en vrijwilligers uit de buurt en stad en van diverse opleidingen.

 

Het inloopatelier vindt iedere woensdag plaats van 15.00 tot 18.00 uur. Wil je meedoen schrijf je dan eerst in. Bel Else 06-17481268, mail naar .(JavaScript must be enabled to view this email address)of loop binnen bij Kanaalstraat 194 of 159.

 

Wil je vrijwilliger worden of stage lopen op woensdagmiddag bij Lombok kids c507 design?

We zijn vaak op zoek naar vrijwilligers en stagaires! Wil je meewerken en/of heb je een vraag bel met sociaal makelaar Else 0617481268 of mail met .(JavaScript must be enabled to view this email address).

 

Voor meer informatie kun je een kijkje nemen op onze facebookpagina

 

Puberclubs

Op zaterdag en woensdag zijn er puberclubs voor jongens en meiden tussen de 12 en 16 jaar. Deze clubs worden begeleid door vrijwilligers die begrijpen hoe de jongeren zich voelen en ontwikkelen en hoe ze daarop in kunnen spelen met activiteiten, zoals koken en sporten. Ook bespreken zij op een laagdrempelige manier onderwerpen die de jongeren bezig houden.

 De puberclub voor de jongens is op woensdagmiddag van 16.00 tot 17.00 uur.

De meidenpuberclub vindt plaats op zaterdag van 15.00 tot 18.00 uur.

 

Meedoen met de puberclubs? Of vrijwilliger worden of stage lopen? Je kunt je aanmelden via .(JavaScript must be enabled to view this email address) of bellen met sociaal makelaar Else 06-17481268.