spring naar de inhoud spring naar de navigatie

Community Club In Actie

Community Club In Actie elke zaterdag

In Complex 507 is er veel gaande. Naast de renovatie merken we de gevolgen van Corona in onze buurt. De twee ontmoetingsplekken van Wishing Well West zijn open, maar we moeten een mondkapje op en we mogen er maar met weinig mensen tegelijk en alleen op afspraak verpozen. De activiteiten gaan dus nog wel ‘live’ door maar inmiddels doen we ze ook deels online.
In het echt elkaar ontmoeten vinden we toch prettiger. Daarom zijn we Community Club In Actie begonnen. Op de zaterdagmiddagen maken we bijvoorbeeld wandelingen door de buurt. Dat is niet het enige, zo zijn we met meneer Grit thee gaan drinken. Het bleek dat hij wel wat hulp met zijn tuin kon gebruiken. Ook interviewen we buurtgenoten met een bijzonder verhaal. We doen dus eigenlijk van alles.
Op deze manier weten we elkaar toch te vinden. De komende tijd schrijven we daar telkens iets kleins over. Heb jij een leuk idee of verhaaltje, wil je meedoen of meer er over weten? Stuur een App, bel of SMS naar 06-17897508, stuur een pb, of mail: .(JavaScript must be enabled to view this email address)