spring naar de inhoud spring naar de navigatie

nieuws 2010

Cascade Kerstcircus; 27 december

 

Eind december ging Wishingwellwest, samen met kinderen en volwassenen uit de buurt, naar een voorstelling van  'Cascade'. Het Kerstcircus in de Stadsschouwburg in Utrecht.

Het Kerstcircus was een spectaculaire show met veel acrobatiek, humor en een heuse act met 4 motorfietsen in een stalen bal op het podium!

Met dank aan Wijkbureau West, dat het bezoek aan de Stadsschouwburg mede mogelijk maakte.

Kerstvuur & Hapjes, Choco, Glühwein en Muziek!

 

Op de dag voor Kerstavond, donderdag 23 december 2010, stookten we een Kerstvuurtje voor de deur bij Wishingwellwest. Voor buurtbewoners, winkeliers, vrienden en collega's. Om met elkaar in het vuur te staren......

Er waren hapjes, warme chocolademelk  glühwein en muziek. Het werd een gezellige drukke avond en iedereen kwam langs om een hapje te eten, warm bij het vuur te zitten, de heerlijke glühwein te proeven of gewoon nog even 'te buurten' zo vlak voor de Kerst.

Energie besparing

Warmhuis avond op 26 november. Van veel bewoners uit Complex kwam de vraag hoe ze energie hun huis energie zuiniger konden maken?

Utrecht West heeft de ambitie o.a. de huizen zo snel en zoveel mogelijk energie zuiniger te maken.
Arjan de Hoogen, energie coach kan hier hier goed bij helpen. Hij organiseerde i.s.m. Wishingwellwest en de 'Toekomstclub 507', in de zaal van Portes, een avond over energie besparing.

De tips en mogelijkheden zijn erg handig en belangrijk voor ieder huishouden in Utrecht. Wil je als buurt ook een lezing of tips van Arjan?
mail hem dan, of ga naar de website:
http://www.elements-sd.nl/Klimaatborrels_Utrecht.html

lees verder